TILTAG I BUTIKKEN

Vi har gennem vinteren lavet en gennemgribende omstrukturering af butikken.

Vi håber at du som kunde vil syntes om den nye indretning.

Vi har bestræbt os på at opdele forretningen efter emner.

For at opnå en mere overskuelig forretning.

Har du gode ideer til eventuelle ændringer.

Eller produkter du syntes vi bør fører, er du altid meget velkommen til at komme med dine forslag.

BUTIKKEN

Kyndig rådgivning med tid til den enkelte kunde

Som en af Danmarks førende forretninger, ligger vi stor vægt på kyndig rådgivning og tid til at rådgive på bedste måde.

Vi forsøger på at skabe en rolige og behagelige omgivelser, så et besøg hos Vand i Haven er en god oplevelse, som man ser frem til. Vi har alle vores specialer indenfor havedamsbranchen, derfor vil der være situationer hvor vi vil henvise dig til en kollega.

Dette er kun for at yde dig den bedste service, således at du taler med den som er specialisten på netop det område, som du har spørgsmål til.

Der vil året igennem være forskellige aktiviteter i forretnigen, som du kan deltage i, derfor kan vi varmt anbefale dig at tilmelde dig vores NYHEDSBREV, samt besøge vores FACEBOOK side.

Som noget helt nyt vil vi i år også arrangerer havebesøg, hjemme hos nogle af vores kunder. Vi kan altid bruge nye haver til disse besøg, så du er altid velkommen til at kontakte os, om at du kunne have haven til et af de næste besøg.

HUSK ingen have eller dam er for lille eller forkert til et havebesøg da det netop er forskelligheden i disse besøg der giver ideer til andre.

EN HYGGELIG ATMOSFÆRE

Som kunde hos Vand i Haven ligger vi væk på at du går her fra med en god fornemmelse af at du har fået en god behandling i en hyggelig atmosfære.

Derfor er der altid gratis kaffe og andre varme på maskinen der er til fri afbenyttelse.

Vi mene at det er vigtigt at der er tid til en grundig og kyndig vejledning, når du skal købe produkter, planter eller fisk hos os.

Derfor tilbyder vi også at du kan aftale en tid i forretnngen, til en mere indgående samtale, inden du kaster dig ud i dine projekter.

Så du er bedst rustet til at gå igang.

Ligesom du altid er meget velkommen til, at sende os en mail, meget gerne med et par vedhæftede fotos, til at vise os lidt om den udfordring du står med.